Adem & IJs
Voorstellen

Voorstellen

Mijn naam is Elke, 34 jaar en woonachtig in Wijchen (omgeving Nijmegen). Werkzaam in het bedrijfsleven, maar inmiddels ook opgeleid als ademcoach.

Met veel passie en zorg begeleid ik deelnemers tijdens verschillende workshops. Ademhaling en koude training staan daarin centraal.

Lange tijd ben ik me niet bewust geweest hoe belangrijk de rol van ademhaling in mijn leven kon zijn en wat bewuste ademhaling mij kan brengen. 

Jaren ben ik op zoek geweest naar mezelf. Ik kan wel zeggen dat ik de verbinding met mezelf was verloren. Ik leefde met name vanuit mijn hoofd en dat resulteerde in het feit dat de keuzes die ik maakte, me niet altijd gelukkig maakte. Maar hoe doe je dat nou? Weer in verbinding komen met je hart?

Ik vond het antwoord tijdens mijn eerste ademhalingssessie en ervaring in het ijsbad. Wat ik daar vond omschrijf ik zelf als iets magisch. Het liet me weer voelen hoe het is om in je kracht te staan. Het bracht me terug naar mijn essentie en opende mijn hart.

Mijn dagelijkse practice bestaat uit ademwerk en ik zoek minimaal 1 keer per week de kou op. Ik heb mijn passie gevonden, iets waar ik lange tijd naar op zoek was en ik ben ontzettend trots dat ik deze passie nu met jou mag delen.

Nog dagelijks leer ik meer over de kracht van ademhaling. Daarmee groeit ook mijn missie: zoveel mogelijk mensen bereiken en laten voelen hoe je ademhaling als tool kunt inzetten, waarmee je je leven op vele aspecten kunt optimaliseren. 

Inmiddels heb ik al tientallen deelnemers mogen begeleiden. Neem jij ook de stap in het (koude) diepe? Bekijk dan nu de verschillende workshops die ik aanbied hier.

Hopelijk tot binnenkort!

Liefs, Elke