Adem & IJs
Gezondheids- en eigen risico check

Gezondheids- en eigen risico check

GEZONDHEIDSCHECK EN VERKLARING EIGEN RISICIO


Als je boven de 18 jaar bent en gezond bent, dan kun je veilig in een ijsbad stappen. Als je te maken hebt met een ernstige medische aandoening, raad ik je aan een arts te raadplegen voordat je met koude training aan de slag gaat.

Bij de volgende aandoeningen of klachten raadpleeg altijd eerst jouw arts of je koude training kunt doen: Primaire vorm van Raynaud, nierfalen, niet goed werkende schildklier, koude-urticaria, ernstige astma, ernstige migraine, ernstige angst- en paniekstoornissen, ernstig COPD, mensen die net geopereerd of een ingreep hebben gehad, koorts, recente longproblematiek als longontsteking, longembolie, onbegrepen benauwdheidsklachten en ernstige burn-out klachten.

Je mag in ieder geval niet trainen met de extreme kou wanneer je:

  • Zwanger bent 
  • Epilepsie hebt
  • Secundaire vorm van Raynaud
  • Ernstige hart- en vaatziekten o.a. Angina Pectoris en Stable Angina
  • Een hoge bloeddruk hebt

Bij deelnamen aan een adem- en ijsbad workshop of sessie bij Every Breath verklaar je als deelnemer de gezondheidscheck te hebben doorgelezen en zich niet te herkennen in één of meerdere van bovenstaande punten. Tevens verklaard de deelnemer deelname aan de workshop of sessie bij Every Breath volledig op eigen risico geschiedt en is hiermee akkoord. Every Breath en/of Elke Dieks kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld van elke vorm van schade.