Adem & IJs
Aanbod

Aanbod

Adem- en IJsbad workshops
Voel je welkom op het prachtige bedrijf Buitenoverleg, gelegen aan het Ven in Wijchen. Het is een genot om hier te mogen zijn. De prachtig onderhouden tuin, de gezellige vuurplaats, de verschillende kleine zitplekjes. Dit in combinatie met de geweldige safarilodge die van alle gemakken is voorzien en het geweldige uitzicht op het Ven. Een plek om in rust en stilte te genieten van de tijd die je voor jezelf hebt gemaakt. Je kunt kiezen tussen twee verschillende adem- en ijsbad workshops. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Adem- en IJsbad workshops met familie of vrienden
Wil jij graag samen met familie of vrienden een bijzondere dag ervaren? Dat kan! Een adem-en ijsbad workshop kan al plaats vinden met een budget vanaf €60,- per persoon bij een minimale groepsgrootte van 8 personen. Het tarief zal bepaald worden op basis van jouw specifieke wensen. Klik hier voor meer informatie.

Adem- en IJsbad workshops voor bedrijven
Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje waarmee je ook nog eens aandacht besteed aan vitaliteit? Dan is een adem-en ijsbad workshop een geweldige optie. Klik hier voor meer informatie.