Adem & IJs
Aanbod

Aanbod

Special: De zachte kracht van Adem & IJs (women only)
Ook dit jaar zullen er weer nieuwe edities plaats vinden van de ‘De zachte kracht van Adem & IJs’. Daarbij bundelen Eelke Rutten van Breathhouse en ik onze krachten. Een toffe samenwerking waarbij Eelke en ik ons enthousiasme over adem en (ijs)koud waterdippen aan jou overbrengen. Vanuit de vier elementen Aarde, Lucht, Water en Vuur maak je in zachtheid, liefde en verbinding weer contact met jezelf, ervaar je de kracht van de adem, overkom je je angsten met het koude en wakker je je innerlijke vuur aan. Met een fijne groep gelijkgestemde vrouwen (maximaal 15 deelnemers) leer je oncomfortabele situaties de baas worden en laat je los wat je niet langer dient. Zodat jij de komende periode weer vol vertrouwen, liefde en kracht verder kunt. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Adem- en IJsbad workshops
Voel je welkom op het prachtige bedrijf Buitenoverleg, gelegen aan het Ven in Wijchen. Het is een genot om hier te mogen zijn. De prachtig onderhouden tuin, de gezellige vuurplaats, de verschillende kleine zitplekjes. Dit in combinatie met de geweldige safarilodge die van alle gemakken is voorzien en het geweldige uitzicht op het Ven. Een plek om in rust en stilte te genieten van de tijd die je voor jezelf hebt gemaakt. Je kunt kiezen tussen twee verschillende adem- en ijsbad workshops. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Adem- en IJsbad workshops met familie of vrienden
Wil jij graag samen met familie of vrienden een bijzondere dag ervaren? Dat kan! Een adem-en ijsbad workshop kan al plaats vinden met een budget vanaf €60,- per persoon bij een minimale groepsgrootte van 8 personen. Het tarief zal bepaald worden op basis van jouw specifieke wensen. Klik hier voor meer informatie.

Adem- en IJsbad workshops voor bedrijven
Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje waarmee je ook nog eens aandacht besteed aan vitaliteit? Dan is een adem-en ijsbad workshop een geweldige optie. Klik hier voor meer informatie.